Fleksibel skemalægning

Integrering

Alle timeplaner og kalendere kan vises via eksterne kalendersystemer som Outlook og Google Calendar, og allerede eksisterende timeplaner kan overføres via CSV-import. Timeplanene kan enkelt deles med elever og foresatte, også i en mobilvennlig visning.

Visning av timeplaner for elever

Elever og foresatte kan finne Docendos timeplaner hvor enn dere velger å dele dem, f.eks. på It’s Learning, Fronter eller skolens hjemmeside. Oppsettingen av dette er fleksibel og enkel, og er timeplanen delt én gang, vil den oppdateres automatisk med de endringer som skjer. Det er altså ikke behov for eksportering eller importering. Timeplanene deles gjennom linker, som gir en oversiktlig visning av timeplan og ukeplan, og som ikke krever noen form for innlogging.

Let at lave ændringer
Automatisk timetælling

Feide-innlogging

Skolens brukere kan logge inn med Feide.

Se hvor raskt skolen din kan være i gang på Docendo, med disse korte oppsetningsvideoene

Import fag og timer

Mobilvisning av timeplaner

Både på iOS- og Andriodenheter kan elever og foresatte åpne en mobiltilpasset visning av timeplanen, også på tablet. Dette gjør det lettere for hver enkelt elev, foreldre og foresatt å alltid ha en oppdatert versjon av timeplanen, hvor ukens arbeidsplan også kan sees.

iCal, Outlook & Google Calendar

Docendo er bygget på en moderne kalendertype, slik at personalets kalendere lett kan vises i de enkeltes eksterne kalendersystemer som Outlook, Google Calendar eller iCal.

Let at lave ændringer

Vi importerer deres nåværende timeplaner gratisTlf. 70 40 02 10 - kontakt@docendo.no

Infoskjerm

Bruker skolen inforskjermer til visning av dagens forandringer i timeplanene, kan dere bruke Docendos infoskjermtilpassede visning av dagens vikarer og fraværende til dette. Denne visningen vil oppdateres automatisk ved endringer.

Let at lave ændringer

Få gratis adgang til Docendo