Møt Docendo på NKUL i Trondheim 11.-13.mai!

Lena Gabrielsen

Tiden for å begynne planleggingen av neste skoleår er her allerede, og vi står som alltid klare til å svare på spørsmål om timeplanleggingen på chat, mail og telefon.
Men veldig snart vil du også kunne møte oss på NKUL (Nasjonal Konferanse om bruk av IKT i utdanning og læring) i Trondheim 11.-13.mai! Her samles alle med interesse for IKT i skolen, for noen inspirerende dager med seminarer, verksteder og ikke minst utstillinger.

Du finner standen vår i Gårdsrommet, hvor vi mer enn gjerne viser frem hvordan Docendo kan løse din skoles timeplanleggingsutfordringer og hvordan prosessen kan gjøres enda lettere med samarbeid mellom lærere og ledelse.

For de som allerede nyter godt av Docendo, gleder vi oss til å vise frem noen av de nyeste funksjonene i Docendo, blant annet muligheten for å lage individuelle elevtimeplaner som også kan deles direkte med eleven.
Ønsker du å sette av mere tid med en av våre konsulenter i løpet av konferansen, eller være sikker på at det er tid til et lite møte? Ta kontakt med oss på chatten her på siden, eller på kontakt@docendo.no.

Påmeldingen er åpen, så det er ikke for sent å planlegge en tur til Trondheim i mai. Vi i Docendo gleder oss til å kunne være til stede fysisk på en så stor og inspirerende møteplass og håper vi sees!